
När det gäller kokböcker eftersöker jag kokboksförfattare vilka kan konststycket att lämna över mycket av fantasin till läsaren. Dessa är inte lätta och hitta och oftast finner man dem så klart bland klassikerna, de som överlevt tidens tand.
I Sverige finns ett av få förlag som verkligen lyckats med att med kunskap och värme förmedla vår mattradition och detta är Gullers förlag, www.gullersforlag.se/. Deras kokboksförfattare och fotografer har lyckats skapa en oas i kokboksträsket - ett lite miniuniversitet i svensk mattradition och husmanskost om man så vill. Rekommenderas varmt med andra ord.
I Sverige finns ett av få förlag som verkligen lyckats med att med kunskap och värme förmedla vår mattradition och detta är Gullers förlag, www.gullersforlag.se/. Deras kokboksförfattare och fotografer har lyckats skapa en oas i kokboksträsket - ett lite miniuniversitet i svensk mattradition och husmanskost om man så vill. Rekommenderas varmt med andra ord.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar